Bonics records pels convidats del vostre casament ?


Bonics records pels convidats del vostre casament ?

Aquests records de casament et serviran per si vols afegir el teu toc personal al teu dia. Són originals i senzills de fer!

RECORDS AMB FRAGÀNCIES INCORPORADES

 • RECORDS PER A NOCES A LA PLATJA

  Espelmes marineres
  Aquesta manualitat és molt senzilla. Aconsegueix gotets de vidre, espelmes, yute i estrelles marines, petxines o cavallets de mar. Lliga la decoració amb el yute. Col·loca l’espelma dins del got. Qui va dir que fer records de casament era difícil?
 • Dos per tres

  Recuerdos-de-boda-con-paso-a-paso-economicas
  Una idea super “cute” amb espelmes és decorar-les amb cintes de paper en els tons del teu casament. Tria diversos dissenys de washi tape i compra espelmes de te o tea lights. Enganxa sobre elles una volta de cinta ¡i llest! Pots fer paquetets amb tul de dues o tres espelmes i tancar-los amb una cinta. Simple i súper econòmic.
 • ORIGINALS RECORDS DE NOCES: SALS DE BANY EN TUBS D’ASSAIG!

  Recuerdos-de-boda-con-tubos-de-ensayo
  Ajuda a que els convidats es relaxin després de la festa. Què opines d’aquests tubets amb sals de banys aromàtiques? Necessitaràs només els tubs d’assaig i unes riques i aromàtiques sals de bany per emplenar-los. Afegeix una targeta personalitzada amb les dades del casament.
 • Les infaltables manualitats “Cactus”

  Recuerdos-de-boda-con-paso-a-paso-y-suculentas
  Els cactus són els records de casament amb més preferència, ja que les pots preparar amb diversos dies d’anticipació. Bonics i duradors! Plantetes que aporten un toc de naturalesa a qualsevol espai. Només necessites uns quants elements: un recipient contenidor (pot ser una llauna o una torreta, un cactus, sorra i encaix o cinta. Els teus convidats al·lucinaran!

Records de noces comestibles!

Els records comestibles solen ser els més acceptats pels convidats. Et donem algunes idees que pots preparar al costat de les teves dames d’honor. Organitza un divertit cap de setmana amb elles i mans a l’obra!

 • FLOCS DE COTÓ DE SUCRE AMB CARRETÓ DE SOMNI

  Núvols de sucre
  Si ets d’aquestes persones que es deixa aflorar pel nen que tots portem dins, aquesta idea és per a tu! Lloga una màquina de fer cotton candy i regala flocs als teus convidats. Un carret adorable amb flocs de cotó de sucre serà, sens dubte, una idea súper original i deliciosa.
 • BOSSES AMB DE BLAT DE MORO

  Crispetes sorpresa!
  Aquest souvenir és tan original com econòmic. Prepara popcorn en quantitat i procura escollir una bosseta bonica on col·locar-lo. Pots personalitzar-la amb la data del casament o els noms dels nuvis.

+ There are no comments

Add yours

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable Restaurant Sala Gran.
 • Finalidad  Moderar los comentarios. Responder las consultas.
 • Legitimación Tu consentimiento.
 • Destinatarios  CDMON.
 • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.