Casaments & Celebracions

Casaments & Celebracions


SOM ESPECIALISTES EN CASAMENTS

Més de trenta anys d’experiència ens avalen. Els nostres coordinadors d’esdeveniments us assessoraràn tant en els nostres serveis que millor s’adaptin a les vostres necessitats, com a les activitats i serveis de proveïdors externs que puguin complementar el vostre casament. A continuació podràs descarregar la nostra oferta completa de Casaments per aquesta temporada.

Descarrega el “Dossier Casaments 2019“.

UN ESPAI VERSÀTIL, OBERT I MODERN

La Sala Gran és una finca i restaurant versàtil, obert, flexible i fàcil d’adaptar a les teves necessitats, amb un equipament modern i complet on podràs organitzar el teu casament amb un servei integral i sentint-te com a casa.

CELEBRACIONS DE TOT TIPUS

Des de casaments íntims fins a grans celebracions, bé de dia o bé de tarda-nit, amb o sense cerimònia civil… vosaltres trieu! Els nostres espais, interiors i exteriors s’adaptaràn a les vostres necessitats, sens dubte.

 

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad