Casaments & Celebracions

TENIM LA CLAU DE L’ÈXIT DEL VOSTRE CASAMENT

L’EXPERIÈNCIA
La passió per la feina ben feta és un dels motius que avala els més de 40 anys que ens dediquem a convertir el vostre casament en el dia més memorable de la vostra vida.

L’EXCEL·LÈNCIA DEL PRODUCTE
És la base de la nostra cuina, per l’Isaac la qualitat del producte, la seva frescor, producte de temporada, de proximitat, són elements claus a la cuina i proveint-nos dels millors pagesos, ramaders, pescadors i altres productors, és com obtenim el millor producte.

INNOVACIÓ CONSTANT
Sempre partint del millor producte i treballant la innovació en la presentació de les nostres creacions, aportant noves idees per aconseguir que el vostre casament perduri en el record.

EL NOSTRE EQUIP
Deixa’t assessorar pel nostre equip, tant en els nostres serveis que millor s’adaptin a les vostres necessitats, com a les activitats i serveis de proveïdors externs que puguin complementar el vostre casament.

El vostre dia ha de ser únic i sense preocupacions. Nosaltres ens encarreguem que la posada en escena sigui única, la decoració de l’espai, l’organització i la millor cuina feta al moment.

Un dia inoblidable per vosaltres i pels vostres que sempre més recordareu.

Contacta’ns i t’assessorament amb el teu dia: info@salagran.com

UN ESPAI VERSÀTIL, OBERT I MODERN

La Sala Gran és una finca i restaurant versàtil, obert, flexible i fàcil d’adaptar a les teves necessitats, amb un equipament modern i complet on podràs organitzar el teu casament amb un servei integral i sentint-te com a casa.

CELEBRACIONS DE TOT TIPUS

Des de casaments íntims fins a grans celebracions, bé de dia o bé de tarda-nit, amb o sense cerimònia civil… vosaltres trieu! Els nostres espais, interiors i exteriors s’adaptaràn a les vostres necessitats, sens dubte.

 

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad