Sobre nosaltres

SOBRE NOSALTRES

D’una masia del segle XVIII a un negoci familiar en la seva tercera generació. Sense perdre de vista el passat, La Sala de l’Isaac mira al futur, encapçalada per la cuina del seu xef, l’Isaac Sabrià.

 

 

El grup Sala Gran s’ha modernitzat dividint el seu espai en dos:

La Sala de l’Isaac que segueix com a restaurant i espai gastronòmic especialitzat en la cuina del mar a la brasa i, la Sala Gran destinat a l’organització d’esdeveniments personals, professionals i càtering.

Aquest canvi és degut a les modernitzacions que l’organització de l’equip que ha cregut convenient en separar els dos espais contundentment dins el mateix grup.

Valors

La Sala de l’Isaac es basa en uns valors sòlids, ben entesos: tradició, innovació, cultura i sostenibilitat, sempre treballant amb el millor producte de proximitat.

Creativitat, contrastos i modernització de la cuina catalana tradicional són alguns dels nostres fets diferencials, on es busca compartir experiències amb els productes de qualitat i temporada.

L’ADN de la Sala de l’Isaac. El nostre Xef, treballa per recuperar i evolucionar la cultura gastronòmica catalana i empordanesa, l’Isaac és un enamorat de la tradició, amb valors com la sostenibilitat, la qualitat i la innovació.

 

 

Història

del restaurant

 

 

UNA MASIA DE LES D’ABANS

Antigament coneguda com a Sala Gran, la masia està construida sobre una antiga masia tradicional catalana del segle XVIII a la vila de Llofriu, població de l’Empordà coneguda, entre d’altres motius, per haver estat lloc de residència de l’il·lustre escriptor Josep Plà referent a la literatura catalana i un dels primers clients i amics del restaurant.

El restaurant deu el seu nom al fet que antigament una estança de la finca s’utilitzava per a emmagatzematge del menjar dels animals, el carro i els estris per a les tasques quotidianes del camp. Avui en dia, aquesta “sala gran”, és el saló principal del restaurant, on es serveixen els àpats a la carta, els esdeveniments, celebracions i casaments.

“Josep Pla, personalitat clau i tot un referent de la literatura catalana, va ser un dels primers comensals de la Sala Gran”

Tres generacions dels Sabrià

Abans que Pere Sabrià obrís com a restaurant el 1977, la masia ja formava part de la vida dels habitants de Llofriu sota el nom de “Can Mingo”, dirigit pels pares, en Josep i la Maria, i havent estat el cafè del poble, el seu estanc i també botiga d’ultramarins.

La Sala Gran va créixer en les seves primeres dècades establint-se com una de les referències gastronòmiques de la zona i adquirint notorietat, també com a espai per tot tipus d’esdeveniments i celebracions.

modernitzant la cuina catalana

Ara, reforçada amb l’impuls del xef Isaac Sabrià, fill d’en Pere, està renovant la seva proposta, modernitzant la cuina tradicional catalana i mantenint la seva essència: bon producte, bona el·laboració i ambient càlid i acollidor juntament amb el canvi de nom del Restaurant.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad