Permisos i Copyright

Permisos i Copyright

ÚS GENERAL DEL LLOC WEB I CESSIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La Sala Gran és un restaurant i sala de banquets liderat pel xef Isaac Sabrià. En conseqüència, el lloc web www.salagran.com està dirigit als usuaris que desitgin: (1) obtenir informació sobre els serveis que el restaurant ofereix, (2) interactuar amb el seu xef Isaac Sabrià (3) Reservar els serveis gastronòmics del restaurant

www.salagran.com és un domini d’Internet i marca registrada, el propietari és Sala Gran sl, amb domicili a la ciutat de Llofriu carrer Barceloneta 44 17124, Llofriu, Girona.

1 ) CONDICIONS GENERALS D’ÚS

La visita al lloc web www.salagran.com, les seves xarxes socials, i la consulta dels serveis que ofereix pressuposa l’acceptació de les presents Condicions Generals. La contractació de serveis es regularà per les seves pròpies condicions particulars.

Per la pròpia naturalesa del lloc web, així com del seu contingut i finalitat, la pràctica totalitat de la navegació es pot fer en la condició d’Usuari. Tot i que el règim de l’usuari no requereix cap altre requisit, l’esmentada condició d’usuari suposa l’adhesió a les Condicions Generals en la versió publicada en el moment en què s’accedeixi al lloc web. La Sala Gran es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment, la presentació i configuració del Lloc Web, així com les presents Condicions Generals i Condicions Particulars, si s’escau. Per això, La Sala Gran recomana a l’Usuari llegir les mateixes atentament cada vegada que accedeixi al Lloc Web.

2 ) ACCÉS I ÚS DEL LLOC WEB ÉS GRATUÏT

La prestació del servei del lloc web per part de la Sala Gran l’usuari té caràcter gratuït i no exigeix la prèvia subscripció o registre. En tot cas, la subscripció per part de l’usuari només és requerida quan l’usuari desitgi contractar serveis o participar en algun dels concursos, promocions, activitats, esdeveniments, amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, que ofereix La Sala Gran a través del seu web i que pogués ser comunicat també en xarxes socials. Per a aquests supòsits l’usuari haurà d’emplenar les corresponents formularis en línia disposats exclusivament i / o acceptar les condicions de participació.

3 ) MODIFICACIONS EN EL LLOC WEB O EN ELS PRODUCTES I / O SERVEIS

La Sala Gran es reserva el dret a modificar unilateralment i en qualsevol moment, sense previ avís, la presentació o configuració del lloc web, així com dels serveis i Condicions Generals i Particulars. Aquestes modificacions seran per millorar els serveis a l’usuari, segons les tendències de mercat.

4 ) ÚS CORRECTE DEL LLOC WEB I SERVEIS

L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els continguts i els serveis de conformitat amb la Llei, ia les presents Condicions Generals, als bons costums ia l’ordre públic. De la mateixa manera, l’usuari s’obliga a no utilitzar el lloc web www.salagran.com, el contingut i els serveis que s’ofereixen en ell amb fins o efectes il · lícits, contraris al contingut d’aquestes Condicions Generals

5 ) USOS DE DADES FACILITADES PER L’USUARI GENERAL

Sempre que l’usuari faciliti les seves dades de caràcter personal a La Sala Gran consent el tractament dels mateixos en els termes que es detallen a continuació.

La Sala Gran tractarà i incorporarà les dades facilitades per l’usuari en un fitxer creat per a (1) poder-li prestar els serveis als que tindrà accés a través del web www.salagran.com, (2) fins comercials i publicitaris via internet de els serveis oferts per La Sala Gran, i (3) realitzar enquestes, estadístiques i anàlisi de tendències de mercat. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les dades recollides en els formularis s’utilitzaran únicament per als fins descrits en els mateixos. Si l’usuari no desitja rebre informació o desitja exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel · lació i oposició continguts en aquest fitxer, preguem ho comuniqui mitjançant un correu electrònic a l’adreça info@salagran.com. També podrà exercitar els anteriors drets mitjançant una carta a la Sala Gran, carrer Barceloneta 44 17124, Llofriu, Girona indicant la referència “Modificació de dades personals” En ambdós casos, haurà d’aportar la documentació acreditativa de la seva identitat.
La Sala Gran garanteix que tractarà confidencialment les seves dades personals.

6 ) LIMITACIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITATS

La Sala Gran farà el possible per mantenir la qualitat de la informació del site però exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts del lloc web www.salagran.com

7 ) DRETS D’AUTOR, PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

En el cas de dades o continguts facilitats per l’usuari al lloc web www.salagran.com, l’usuari concedeix a La Sala Gran el dret no exclusiu, exempt de drets d’autor i / o propietat intel · lectual, de forma perpètua, irrevocable i totalment transferible a tercers, a utilitzar, reproduir, modificar, adaptar, publicar, traduir, crear serveis derivats, distribuir i exhibir aquestes ressenyes i comentaris a tot el món i en qualsevol mitjà de comunicació.

8 ) ENLLAÇOS

La Sala Gran no es fa responsable d’aquells altres llocs web o arxius als quals sigui possible accedir a través d’enllaços d’hipertext (links) disponibles entre els seus continguts, ja que aquestes pàgines enllaçades seran en tot cas subministrades pels propis usuaris de la web, i són responsabilitat dels seus respectius titulars. Aquesta pàgina, per tant, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en tals pàgines web o arxius i no controla ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a aquesta pàgina.

9 ) LLEI I JURISDICCIÓ

Les presents Condicions Generals, així com qualsevol relació entre vostè com usuari i La Sala Gran, es regiran per la legislació espanyola.

Tot el contingut que apareix en aquesta web, així com la informació, imatges, disseny gràfic, continguts creatius i estètics, índexs i codis font en qualssevol dels tipus de llenguatge de programació utilitzats, són una obra la propietat intel·lectual de la qual pertany als seus autors i està protegida pels drets de © copyright i propietat intel·lectual.

Així mateix, tots els gràfics, esquemes, diagrames i informes d’aquesta web, amb la informació que en ells apareix, i que han estat cedits per tercers, són propietat dels seus autors i estan protegits pels drets de © copyright i propietat intel·lectual.

RESTAURANT SALA GRAN és una marca protegides legalment i de propietat del seu titular.

Queda prohibida la reproducció, imitació, modificació, distribució, transformació dels continguts d’aquesta web i qualssevol altres actes que contravinguessin els drets de propietat intel·lectual i industrial.

La informació d’aquesta web només podrà ser utilitzada per aquelles persones expressament autoritzades per a això per l’autor.

Tota vulneració dels drets de propietat intel·lectual i industrial continguts en aquesta web, així com la infracció de la normativa que els protegeix establerta en el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, legislació referent a la protecció de patents i marques, i qualssevol altres normes nacionals i comunitàries, comportarà les responsabilitats civils i/o penals que en cada cas corresponguin.

Més informació: info@salagran.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad