SomGastronomia


SomGastronomia

No us perdeu el “Menú Som Gastronomia”, un menú especial que podreu tastar durant aquests propers mesos a restaurants de tot Catalunya. Un homenatge a la Gastronomia catalana, elaborat amb producte de proximitat- quilòmetre zero, un menú de temporada adaptat a les estacions i basat en la cuina del territori.

 

logo_cat_gastro

logocatalunya

 

CATALUNYA, REGIÓ EUROPEA DE LA GASTRONOMIA 2016

La gastronomia catalana forma part de la identitat de Catalunya i és un element de diferenciació i de gran interès turístic.

La cuina catalana és més que un cúmul d’experiències delicioses, s’ha convertit en un model gastronòmic a seguir. El món culinari ha girat la mirada cap als nostres fogons. Així ho acredita el guardó que ha rebut Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016, promogut pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de Prodeca i el d’ Empresa i Coneixement , a través de l’ Agència Catalana de Turisme així com de moltes entitats de l’àmbit de l’agroalimentació i el turisme enogastronòmic.

La distinció vol destacar les diferents cultures alimentàries europees, estendre l’educació per a una alimentació saludable i sostenible, fomentar la innovació gastronòmica i en definitiva contribuir a una millor qualitat de vida de les persones.

A més a més, Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 té com a objectius posicionar el producte agroalimentari local com a exponent singular del territori i com a base d’una cuina que aporta un accent particular a la cultura; posicionar Catalunya pels seus productes, la seva cuina i com a destinació turística enogastronòmica.

Voleu probar el nostre menú?

Menú SOMGASTRONOMIA de la Sala de l’Isaac.


Tots els usuaris que consumeixin el menú som gastronomia i pengin la seva experiència a les xarxes socials, podran recollir un davantal d’obsequi a les oficines de turisme de la Generalitat de Catalunya.

#CatalunyaExperience  #SomGastronomia     

Sopa de síndria i tomata amb tàrtar de bacallà i sorbet d'alfàbrega