El xef

Isaac Sabrià neix entre fogons, descobreix ben d’hora la passió per la cuina i es fa a si mateix formant-se en alguns dels espais  gastronòmics més reconeguts  de Catalunya.

plat1

Sepionetes amb cap i pota de vedella

EVOLUCIONANT LA TRADICIÓ FAMILIAR

La trajectòria de l’Isaac Sabrià ha estat marcada per una constant passió per la cuina, reinventant i evolucionant la seva forma d’entendre-la constantment. Sent la tercera generació dels Sabrià a la Sala Gran, creix en un entorn gastronòmic, interessant-se des de petit en el negoci familiar, especialment per la cuina.

L’APRENENTATGE AMB ELS GRANS

Comença a l’Escola de postres Espai Sucre, on formarà part de la primera generació de pastissers formats per en Jordi Butrón. Allà aprèn una nova manera d’entendre les postres, un concepte innovador on els contrastos i les el·laboracions creen experiències culinàries sorprenents.

Seguidament continua la seva formació a la Torre de Can Roca (departament de banquets del Celler de Can Roca, actual Mas Marroch) amb en Pep Nogué, tenint el seu primer contacte amb la la cuina per a banquets, la seva logística, organització i les seves particularitats.http://cellercanroca.com

Més tard es llença a fer un stage al prestigiós Celler de Can Roca amb Joan Roca, on descobreix i aprèn del mestre conceptes i tècniques innovadores com la cocció al buit, els contrasts de gustos i textures…
Finalment remata el seu aprenentatge al cosmopolita restaurant Via Veneto de Barcelona, on en Josep Muniesa el fa retrobar amb la cuina més clàssica i refinada.

EL RECONEIXEMENT

El treball i la passió de l’Isaac han estat reconeguts en diverses ocasions, com per exemple l’any 2005, quan va ser a finalista del millor Producte Estrella de la nova cuina catalana o el 2006 a Producte Estrella i Petit Detall.

Ha estat finalista de Catalunya, Aragó i Balears en el concurs Cuiner de l’Any i ha col·laborat en espais televisius com “Cuines” (TV3), participant d’iniciatives gastronòmiques interessants o ha estat entrevistat a mitjans com la revista GiDona o la revista Valors.

Postres Sala de l'Isaac

EL BLOG DE L’ISAAC SABRIÀ

D’un temps ençà, l’Isaac comparteix reflexions,
opinions, receptes i recomanacions en el seu blog.

Podeu trobar-lo a www.isaacsabria.com.

cuina_tv3

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad